Kaartverkoop Pronkzittingen

Laden Activiteiten
Dit activiteit is voorbij.

De verkoop van toegangskaarten voor de Pronkzittingen vindt plaats op woensdag 2 januari 2019 van 19.00 uur tot 20.30 uur in café Lara te Loil. Hierbij is het gezegde ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ van toepassing, waarbij leden voorrang hebben. De volgnummers voor de kaartverkoop worden niet eerder dan 18.00 uur uitgegeven. Voor leden is een gratis kaart beschikbaar, die wel voor 20.00 uur afgehaald moet worden! Doen zij dit niet dan bestaat er een mogelijkheid dat hun kaart zal worden verkocht. De toe­gangsprijs voor niet-leden bedraagt 11 euro per persoon. Voor nadere informatie betreffende de kaartverkoop kunt u contact opnemen met Geert Stienissen. Tijdens deze kaartverkoop kunt u ook kaarten kopen voor de Pronk-Matinee van zaterdag 12 januari. Ook na 2 januari kunt u voor het verkrijgen van kaarten contact opnemen met Geert Stienissen.

Wie op vrijdag, wie op zaterdag?

Tijdens de kaartverkoop kunt u aangeven naar welke avond uw voorkeur uitgaat. Heeft echter één van beide avonden een door de organisatie vooraf bepaalde limiet bereikt, dan kan het zijn dat u genoegen moet nemen met de overblijvende avond. Het programma van beide avonden is exact hetzelfde, dus dat hoeft niet bepalend te zijn bij uw keuze.

Plaatsensysteem

Na de kaartverkoop maakt de organisatie van de pronkzitting een zaalindeling. Bij binnenkomst in zaal Lara wordt u naar de voor u gereserveerde plaats gebracht. Wilt u tijdens de Pronkzitting met een groep aan tafel zitten, geef dit tijdens de kaartverkoop door. Met het indelen van de plaatsen kan hiermee dan rekening worden gehouden.