Pronkzitting

Laden Activiteiten
Dit activiteit is voorbij.
Pronkzittingen

Ook zo benieuwd naar de nieuwe Prins Carnaval? Of gewoon zin in een heerlijk avondje vol humor, spanning en plezier? Kom dan vrijdagavond 11 januari of zaterdagavond 12 januari naar zaal Lara. De avonden beginnen om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.30 uur open. Het beloven weer prachtige avonden te worden die je eigenlijk niet mag missen.

Kaartverkoop op woensdag 2 januari 2019

De verkoop van toegangskaarten voor de Pronkzittingen vindt plaats op woensdag 2 januari 2019 van 19.00 uur tot 20.30 uur in café Lara te Loil. Hierbij is het gezegde ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ van toepassing, waarbij leden voorrang hebben. De volgnummers voor de kaartverkoop worden niet eerder dan 18.00 uur uitgegeven. Voor leden is een gratis kaart beschikbaar, die wel voor 20.00 uur afgehaald moet worden! Doen zij dit niet dan bestaat er een mogelijkheid dat hun kaart zal worden verkocht. De toe­gangsprijs voor niet-leden bedraagt 11 euro per persoon. Voor nadere informatie betreffende de kaartverkoop kunt u contact opnemen met Geert Stienissen, tel. 06 13 47 50 25. Tijdens deze kaarverkoop kunt u ook kaarten kopen voor de Pronk-Matinee van zaterdag 12 januari. Ook na 2 januari kunt u voor het verkrijgen van kaarten contact opnemen met Geert Stienissen.

Wie op vrijdag, wie op zaterdag?

Tijdens de kaartverkoop kunt u aangeven naar welke avond uw voorkeur uitgaat. Heeft echter één van beide avonden een door de organisatie vooraf bepaalde limiet bereikt, dan kan het zijn dat u genoegen moet nemen met de overblijvende avond. Het programma van beide avonden is exact hetzelfde, dus dat hoeft niet bepalend te zijn bij uw keuze.

Plaatsensysteem

Na de kaartverkoop maakt de organisatie van de pronkzitting een zaalindeling. Bij binnenkomst in zaal Lara wordt u naar de voor u gereserveerde plaats gebracht. Wilt u tijdens de Pronkzitting met een groep aan tafel zitten, geef dit tijdens de kaartverkoop door. Met het indelen van de plaatsen kan hiermee dan rekening worden gehouden.

Prinsenlotto

Voor Prins Maarten I eindigt tijdens de pronkzitting van 11 januari 2019 de zittingstermijn. Na een officiële handeling zal hij als Prins afscheid moeten nemen van alle Loilse carnavalisten en zijn pak en versierselen overdragen aan zijn opvolger, Prins Carnaval 2019. Wie dat zal zijn is nu nog een vraag. Zoals al jaren gebruikelijk kunt u ook dit jaar weer een gokje wagen wie Prins Carnaval zal worden.