Activiteiten in 19 juli 2022

Home/Activiteiten/
Laden Activiteiten

De soosochtenden worden, zoals vanouds, gehouden op de dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur. In een gastvrije ”huiskamer” van de pastorie is er tijd voor een praatje, kan men een kopje koffie of thee drinken, een praatje maken, de krant kan lezen of een spelletje kan doen.

Gewoon een plek waar niets hoeft en van alles kan en waar je met andere Loilse ouderen in contact komt. Deelname is gratis, u betaalt alleen een klein bedrag voor de koffie en thee.

Zeker voor ouderen is het belangrijk om te blijven deelnemen aan het dagelijks leven en anderen te ontmoeten in de eigen buurt. De soos van SPOL speelt ook in op de ontwikkeling van ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig te willen blijven wonen met aandacht en zorg voor elkaar en met behulp van zorg in de thuissituatie.

Bent u slecht ter been en niet staat om zelf te komen, laat dit dan weten, en er wordt samen een oplossing voor het vervoer gezocht.

Voor meer informatie neem dan contact op met Willemien Derksen, telefoon 0316-224748 of email: willemien.derksen@hotmail.com

Gegevens

Datum:
19 juli
Tijd:
09:30 - 11:30

Organisator

SeniorenPlatform Loil (SPOL)

Locatie

’t Hart van Loil (voormalige pastorie)
Wehlseweg 38
Didam, Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.parochiegabriel.nl/loil/loil.html

laatste oefenavond voor het schuttersfeest samen met Amicitia. 19.15 uur worden de wapens uitgegeven en we starten om 19.30 uur vanaf het kerkplein. Aansluitend is de laatste info avond bij de Papegaai. Tevens het omruilmoment van de oude witte consumptiemunten

Gegevens

Datum:
19 juli
Tijd:
19:30 - 21:30

Organisator

Schuttersgilde Loil-Vooruit
Site:
http://www.loilvooruit.nl/

Locatie

’t Hart van Loil, kerkplein
Wehlseweg 36
Didam, 6941DL
+ Google Maps
Ga naar de bovenkant