riaRia gelegenheidsbloemen maakt bloemcreaties voor bijzondere gebeurtenissen, blijde en droevige, maar ook voor als je zomaar iemand wil verassen met bloemen. Zo zijn al heel veel mensen blij gemaakt met haar creaties.

Wat nog leuker is, is zelf zo`n creatie maken. Daarvoor start Ria gelegenheidsbloemen in september met een zestal workshops en cursussen die in principe op de woensdagavonden van september 2016 t/m april 2017 gegeven worden. Bij voldoende deelname bestaat de mogelijkheid om in overleg een andere avond of tijdstip in te plannen.
Naast deze workshops en cursussen kunt u uw creativiteit ook kwijt in de Kerst- en Paasworkshop, die al enige jaren met veel belangstelling bezocht worden. Buiten dat je creatief bezig bent en een leuk werkstuk maakt, staat de gezelligheid hoog in het vaandel. Met een hapje , drankje en een praatje krijg je het gevoel dat je een avond uit bent. Heb je met je vriendinnen of vereniging iets te vieren dan bestaat de mogelijkheid een workshop of cursus te combineren met een lunch of Hightea.

Voor een impressie, bekijk de website: www.gelegenheidsbloemen.nl

Mogelijkheden genoeg om gezellig en  creatief bezig te zijn. Denk niet, ik ben niet zo creatief, met de goede begeleiding zul je versteld staan van je eigen kunnen.

Heb u interesse en wilt u uitgebreide informatie over de workshops en cursussen of wilt u nadere informatie:

Ria gelegenheidsbloemen
Benijnenhofstraat 13
6941 DR, Didam
Tel.     0316225571
Mob.  0643197649
Email. ria@gelegenheidsbloemen.nl