Kampioenschappen bij S.V. Loil

Afgelopen weken hebben we twee kampioenschappen mogen vieren. De E1 werd in de voorjaarscompetitie kampioen door ALLE wedstrijden te winnen. Spelers en leiders /trainers van harte gefeliciteerd.

Van links naar rechts achter: Brain, Jürgen, Roel en Mirelle; spelers: Britt Bosman, Tim Hetterscheid, Cas Welling, Mick van Dulmen, Cas Thijsen, Lars Bruggink, Wessel van Groningen, Wesly Zweers en Jinte Rabeling

Van links naar rechts achter: Brain, Jürgen, Roel en Mirelle; spelers: Britt Bosman, Tim Hetterscheid, Cas Welling, Mick van Dulmen, Cas Thijsen, Lars Bruggink, Wessel van Groningen, Wesly Zweers en Jinte Rabeling

Op zaterdag 9 mei werd voor het eerst in 17 jaar ons zaterdagteam senioren kampioen. Directe concurrent DZC’68 uit Doetinchem werd verslagen. Dit was nodig om het kampioenschap binnen te slepen. De wedstrijd stond bol van de spanning, maar de gladiatoren van S.V. Loil waren beter en wonnen de wedstrijd en daarmee is het kampioenschap dik verdiend.

Zaterdagteam senioren SV Loil kampioen 2015

Jeugdtoernooi zeer geslaagd!

Op zaterdag 16 en zondag 17 mei vond op sportpark De Korenakker het jaarlijkse Peters Installatiebedrijf S.V. Loil jeugdtoernooi plaats. In totaal streden 70 teams voor de ereplaatsen. Op de regenachtige zaterdag waren in de ochtend de mini-pupillen en de F-jeugd aan de beurt. Hier wonnen AFC Arnhem, Spero F8 en Sprinkhanen F2 de eerste prijzen. In de middag speelde de E-jeugd hun toernooi waarbij ’t Peeske E1 en OBW E2 de eerste plekken behaalden.

Zondag was het weer een stuk beter en streden 20 D-elftallen voor de prijzen. Hier waren Eldinia D1 en DVV D3 de eerste prijswinnaars.

Wij kregen veel complimenten over het toernooi, maar ook over onze fantastische accommodatie. Uitspraken “Een gezellige vereniging”, “mooieomgeving” en “super gaaf kunstgrasveld” werden dan ook met enige regelmaat gehoord.

S.V. Loil kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi en wil weg alle vrijwilligers en sponsors bedanken die het toernooi mede mogelijk gemaakt hebben.

Houd de site, Facebook en Twitter in de gaten, zo blijft je op de hoogte van alle activiteiten! Tot ziens op de Korenakker of in de Zomp!

S.V. Loil, Eric Welling, voorzitter