Op vrijdag 5 april a.s. organiseert de Gemeente weer een zwerfvuil opruimdag. Zo’n 30 vrijwilligers waren voorgaande jaren in Loil aanwezig om mee te helpen met het opruimen van het zwerfvuil. Onder het moto “veel handen maken licht werk” werd het buitengebied opgeruimd. Het resultaat was een schoon en opgeruimd Loil en een grote aanhanger met zwerfvuil.
Ook dit jaar doet Loil mee aan de actie “Supporter van Schoon”. We beginnen om 18.00 uur en voor het materiaal zoals zakken, hesjes, handschoenen en knijpers wordt gezorgd. Rond 20.00 uur zullen wij klaar zijn en is er als dank vanuit de gemeente Montferland een drankje, koffie/thee met wat lekkers.
Hiervoor zijn natuurlijk vrijwilligers nodig. Meehelpen heeft vele voordelen: je woonomgeving wordt schoner; je geeft een goed voorbeeld voor de jeugd: dus neem ze mee; je komt zelf in beweging en na afloop zitten we gezellig even bij elkaar voor een drankje.
Naast de leden van de diverse verenigingen, zijn ook andere vrijwilligers welkom. Meld je daarom aan met een mail naar: redactie@loil.nl.

poster zwerfvuil opruimen 2019