Dit najaar is het al weer 5 jaar geleden dat SPOL is gestart met de wekelijkse soosactiviteit in een ruimte van de pastorie aan de Wehlseweg. In een gastvrije ”huiskamer” is er tijd voor een praatje, kan men een kopje koffie of thee drinken, de krant kan lezen of een spelletje doen.  Ook worden af en toe bijzondere activiteiten georganiseerd. Gewoon een plek waar niets hoeft en van alles kan en waar je met andere Loilse ouderen in contact komt.

De soos is vooral gericht op die senioren uit het dorp Loil die nog zelfstandig wonen maar er ook wel eens uit willen en het leuk vinden om met anderen contacten te leggen en oude vriendschapsbanden aan te halen De soos is iedere dinsdagochtend van  9.30 tot 11.30 uur. Deelname is gratis. Bent u slecht ter been en niet staat om zelf te komen, laat dit dan weten, en er wordt vervoer geregeld.

Een andere activiteit die SPOL organiseert is het “Samen gezellig eten”. Ouderen en alleenstaanden in de gelegenheid stellen om gezellig samen te eten, dat is de doelstelling die Senioren Platform Loil met deze activiteit nastreeft.

Wilt u meer weten over de activiteiten van SPOL of kent u iemand die deel wil nemen, neem dan  contact op met Betsy Gerritsen-Buurman, tel: 225343 of email: Betsy.buurman@upcmail.nl

Dames SPOL mei 2015, foto Betsy Gerritsen- Buurman

Dames SPOL mei 2015, foto Betsy Gerritsen- Buurman