22 jaar geleden is Heur-es opgedweild uit leden van muziek- en toneelvereniging Amicitia, drumfanfare Loil-Vooruit, en muzikanten van carnavalsgroep De Buurt. Het waren Edwin de Kinkelaar, Henk Wenting en Ronnie Kobessen die de muzikanten bijeen brachten. Ongeveer 14 van de huidige 19 leden zijn vanaf de opdweiling nog steeds lid. Naast de jaarlijkse activiteiten op de pronkzitting en de carnaval in Loil, verzorgen we ook een paar keer per jaar optredens in de regio. Ons hoofddoel is zeker niet commercieel. Van de opbrengsten van de optredens organiseren we eens per jaar een leuke feestmiddag voor de muzikanten met hun gezin. De pot is dan ook leeg. (Dat ligt niet aan de opbrengsten van dat jaar, maar aan de uitgaven van die dag) De muzikanten komen voornamelijk uit Loil en gemeente Montferland.

Heur-es is een groep muzikanten die het gewoon leuk vindt samen muziek te maken. Kenmerken zijn de eigen sound van Edwin, de vrolijke kleuren van de kleding en de marsboekjes op de instrumenten.

Ons jubileum willen we graag samen met onze familieleden, vrienden, trouwe supporters,  sponsoren, opdrachtgevers en alle leden van alle andere verenigingen uit Loil vieren. Ook met natuurlijk, niet te vergeten,  iedereen die 11 jaar geleden medewerking heeft verleend en ons gesteund heeft om de enige echte Heur-es CD uit te brengen. Iedereen is dus welkom!

We openen deze avond om 19.00 uur met een klein optreden van onszelf. Hierna zullen de Vesters Walder Muzikanten uit Zevenaar een optreden verzorgen. Rond 21.00 uur tot 00.30 uur hebben we de altijd gezellige “de Stamgasten” die de feestmuziek op ons verjaardagsfeestje gaan verzorgen. Kortom gewoon een leuke gezellige muzikale avond “in de kroeg”. Dit alles vindt plaats in de sfeer van het OktoberFest.

Kom je ook op het 22 jaar Grote Happy Heur-es feest?

Wanneer:            Zaterdagavond 6 april 2019.

Waar:                   In de Festzelt in het hart van Loil, naast de kerk.

Aanvang:            19.00 uur. Zaal open 18.45 uur.

Kosten € 22.00 all-in (incl. drank) in de voorverkoop. €25.00 bij de ingang, maar vol=vol!!!!

Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via onze website Dweilorkestheur-es.nl

via de mail kaartverkoop@dweilorkestheur-es.nl,  Party Centrum Lara, cafetaria de Papegaai, Verkeersschool Edwin de Kinkelaar en Zuivelhandel Tonnie Diesvelt.

Met hartelijke muzikale en speciale dank aan Het Schuttersgilde Loil-Vooruit en Visser Tentenverhuur.

 We zien u graag op 6 april!!!!!

Met muzikale groet, Dweilorkest Heur-es