Veiligheidshesjes dankzij Mom-Joosten makelaars

De kinderen gaan vaak het verkeer in. Kamp, excursie en een bezoek aan de bieb. Wij vinden het belangrijk dat dit veilig moet gebeuren. Mom-Joosten makelaars was het hiermee eens. Daarom hebben zij deze geweldige hesjes gesponsord. Ze zitten prima en vallen goed op. Namens de kinderen heel veel dank.

Een geweldig schooljaar

Onze school kan weer terug kijken op een geweldig schooljaar. Bij het schrijven van dit stuk wachten ons o.a. nog de musical, de schoolmarkt en het kamp van groep 8. Ook dat belooft allemaal weer een succes te worden. Afgelopen 24 juni is er een goed bezochte presentatieavond geweest in de hal van onze school. Alle huidige en nieuwe ouders zijn weer op de hoogte wat er het komende schooljaar op het programma staat. Via deze weg willen we nogmaals, de oudervereniging, de medezeggenschapsraad, alle ouders, opa’s en oma’s en iedereen wie we verder nog vergeten, bedanken voor de hulp. Veel activiteiten zijn niet mogelijk zonder deze hulp. We wensen iedereen alvast een goede vakantie.

Nieuwe aanmeldingen

Als uw kind komend schooljaar (of het schooljaar daarop) 4 wordt en naar school kan en mag, vragen wij u uw kind zo spoedig mogelijk aan te melden. Voor de St. Jozef is het belangrijk om te weten hoeveel nieuwe leerlingen we kunnen verwachten in de komende jaren.

Bent u van plan om voor uw zoon en/of dochter te kiezen voor basisschool St. Jozef, wilt u graag meer over de school weten, ook wanneer er al een oudere broer of zus op onze school zit, maak dan een afspraak. U kunt dan contact opnemen met Ruud Leuverink voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

Basisschool St. Jozef

0316-223875

basisschool@stjozefloil.nl

www.stjozefloil.nl