De stichting Alp d’HuZes organiseert ook dit jaar de actie voor KWF Kankerbestrijding. In juni 2014 hebben Wim Houben en Erik Godschalk hieraan mee gedaan. Hierover heeft u regelmatig in de Kontaktraad kunnen lezen. Samen hebben ze zo’n 6.500 euro opgehaald voor het KWF. Het geld voor onderzoek is hard nodig!! Vele mensen sterven nog aan deze afschuwelijke ziekte.

Volgend jaar, op 4 juni, willen zij in een groter team, het ‘Diemteam’, ook weer aan de Alp d’HuZes meedoen. Dit ‘Diemteam’ bestaat grotendeels uit personen waarvan de roots in Didam (Diem) en omgeving (veelal Loil) liggen. Dit zijn Pascal van Dulmen, Tonnie Derksen, Lucie Godschalk, Hendrik-Jan Wildenbeest, Esther Bolder, Harrie Wanders, Erik Godschalk, Wim Houben en Tom van Alst.

Wij, het ‘Diemteam’, ondersteunen als groep de Alp d’HuZes van harte en wij hopen dat wij ook een behoorlijk bedrag over kunnen maken aan het KWF. Middels verschillende acties willen we geld binnenhalen. De eerste actie van ons zal zijn op de Kerstmarkt te Didam, die gehouden wordt rond de markthal aldaar op zondag 14 december a.s. Wij hebben een stand voor de Markthal en verkopen daar kerstbomen, kerststukjes e.d.

Voor meer info over ons en indien u ons financieel wilt steunen, ga naar onze site: www.diemteam.nl  Op deze site kunt u ook onze webshop vinden. Via facebook kunt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes.

Groeten,

Diemteam

Diem Team

Het ‘Diemteam’ dat meedoet aan de Alp d’HuZes 2014: achterste rij v.l.n.r. Erik Godschalk, Harrie Wanders, Pascal van Dulmen, Wim Houben, Esther Derksen en Hendrik-Jan Wildenbeest. Voorste rij v.l.n.r.: Tom van Alst, Tonnie Derksen en Lucie Godschalk