Op 9 november 2005 bezocht mevrouw Ina Leppink- Schuitema, als kersverse burgemeester van de gemeente Montferland, Loil voor een ‘Kennismakingstoer’. Om de cirkel rond te maken komt zij maandag 28 november a.s. voor een ‘Afscheidstoer’ naar Loil om in een informele bijeenkomst afscheid te nemen.
Zij zal worden ontvangen door de besturen van de Loilse verenigingen en organisaties en allen die in haar ambtsperiode zijn onderscheiden. Op een ludieke manier wordt terug gekeken op ’11 jaar Ina’, natuurlijk zal het Loils Volkslied niet ontbreken en is er tijd voor een persoonlijk gesprek.

Voor deze avond zijn naast de besturen van de Loilse verenigingen en organisaties, allen die gedecoreerd zijn tijdens het burgermeesterschap van mevrouw Leppink of ‘De Pluim van de burgermeester’ hebben ontvangen, de Loilse raadsleden en enkele anderen uitgenodigd.

Hieronder een foto van de ‘Kennismakingstoer’ in 2005, waarbij burgemeester Ina Leppink- Schuitema, met hulp van Antje en Stien, kennis maakt met Loil.
03-2005-kennismaking