logo kerkOp dinsdag 16 augustus a.s. wordt er vanuit onze Parochie H. Gabriël wederom de jaarlijkse  bedevaart naar Kevelaer gehouden.

Traditiegetrouw zal Harmonie de Club uit Didam weer meegaan en voor de muzikale ondersteuning zorgen en de bruidjes uit Loil zijn ook weer aanwezig.

De zang tijdens de plechtige Hoogmis (11.30 uur) en het Marialof (17.00 uur) in de Basiliek zal worden verzorgd door het Mariakoor uit Didam. Leden van het pastoraal team zullen deze dag in de vieringen voorgaan.

‘s Middags om 14.30 uur wordt in het park de grote kruisweg gelopen en voor diegenen die minder goed ter been zijn is er een kleine kruisweg in de Pax Christikapel. Tussendoor is er tijd om persoonlijk de heiligdommen te bezoeken, een souveniertje te kopen of te zorgen voor de inwendige mens.

Bij opgave is het programma van deze dag overhandigd en is medegedeeld waar u kunt opstappen. De bussen verzamelen zich vervolgens op de parkeerplaats bij het Heuveltje in Beek, vanwaar we gezamenlijk op weg gaan naar Kevelaer.

Er is ook de mogelijkheid om per fiets te gaan
Pastoor Jansen wil ook dit jaar weer met een groep pelgrims op maandagmiddag 15 augustus per fiets vertrekken naar Kevelaer. De avond brengt U door in Kevelaer en de volgende morgen sluit U zich dan aan bij alle pelgrims die per bus arriveren.

‘s Middags na het lof wordt weer huiswaarts gefietst.

Opgave en informatie voor deze bedevaart per fiets bij Mimi Hendriksen, tel. 06-13317696.

Graag vroegtijdig opgave zodat we hotelkamers kunnen vastleggen.

Ook wandelend naar Kevelaer
U kunt zich bij  diaken Theo Reuling aansluiten die deze tocht onderneemt. Hij vertrekt ook op maandag 15 augustus. Contact hiervoor: 0316-225687