Voor het vijfde achtereenvolgende jaar geven de muziekverenigingen Amicitia Loil en Excelsior Loo een barbecueconcert. Op zondag 12 juli spelen de twee verenigingen vanaf 15.00 uur op het terras van Café-Zaal Hendriks in Loil.

Het optreden duurt ongeveer een uur, waarbij door Amicitia wordt afgetrapt met een medley van Coldplay en Eric Clapton. Vervolgens spelen de verenigingen samen de William Blueheart March. Excelsior Loo sluit het concert af met een medley van Queen en Happy van Pharrell Williams.

“Het barbecueconcert Loil meets Loo vindt jaarlijks net voor de zomervakantie plaats. Het ene jaar in Loil en het andere in Loo”, vertelt Michael van den Broeck, dirigent bij beide fanfareorkesten. “Daarbij wordt een licht en luchtig genre ten gehore gebracht. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom om op het terras aan te schuiven. De toegang is gratis.”

 

Aansluitend is er voor de leden van de twee verenigingen en hun aanhang een barbecue bij De Zomp. De barbecue begint om 17.00 uur. Op 7 juli treedt Amicitia ook nog op in Meulenvelden. Dit concert begint om 19.30 uur.

Barbecueconcert Amicitia Loil en Excelsior Loo

Uitslagen Amicitia Loterij 2015

De uitslagen van de dit jaar weer door Amicitia gehouden loterij:

1e prijs: nr. 239:   Jose Gieling, Kapelstraat, Loil              LED TV

2e prijs: nr. 454    Angela v Onna, Maisveld, Didam       Transportfiets

3e prijs: nr. 1493  W. Staring, Zonegge, Zevenaar            Love Seat

4e prijs: nr. 377    Fam. v Zimmeren, Schoolstr, Didam  Ballonvaart

5e prijs: nr. 004    Politie Arnhem                                          BBQ pakket