Zonneenergie Sv LoilIn samenwerking met Qwint Energie biedt Sv. Loil iedereen de mogelijkheid om fors op de energiekosten te besparen. Veel leden van Sv. Loil en anderen stapten al over om te profiteren van het aanbod om via Qwint Energie duurzame en goedkope energie af te nemen.

Naast het financiële voordeel dat dit voor de gebruiker oplevert,  profiteert ook de Sv. Loil van de overstap. De voetbalvereniging krijgt voor elke vier personen die overstappen één zonnepaneel in eigendom. Het streven is om het sportcomplex vijfentwintig zonnepanelen te gaan plaatsen.

Sv. Loil wil als groene vereniging functioneren door duurzaam energie te gebruiken. Door de samenwerking met Qwint Energie levert dit ook voor u als afnemer voordeel op. Dit geldt niet alleen leden van Sv. Loil, maar voor iedereen. Uit de offertes die veel geïnteresseerden inmiddels hebben aangevraagd, blijkt, afhankelijk van het verbruik, voor iedereen een besparing van € 100,- tot € 200,- en meer per jaar mogelijk. Dit is afhankelijk van gebruik.

Door op de website: www.zonvoor.nl/Sv.Loil uw gegevens in te voeren vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. U verbindt zich dus nog tot niets.

Hebt u vragen met één van de twee ambassadeurs van deze actie:   Gijs Wanders, telefoon 06-20342327 of Eric Welling, telefoon 06-50671209