Buuv vraag het in de buurt

BUUV Montferland is een buurtmarktplaats voor en door bewoners. Het brengt mensen bij elkaar die kosteloos iets met en voor elkaar willen doen. Bijvoorbeeld een boodschap doen, een broek verstellen, een lampje vervangen of een dorpsgenoot af en toe naar het ziekenhuis rijden. Eigenlijk elkaar gewoon af en toe een handje helpen, dat wat u waarschijnlijk al best wel eens doet!

Iedereen kan zich aanmelden bij BUUV. Dat kan om een vraag te stellen (en) of een aanbod te plaatsen. Voorbeeld: U moet geregeld naar de fysiotherapie maar u heeft zelf geen vervoer en familie of buren kunnen u niet altijd helpen. In Loil zullen veel mensen met u meedenken en is een oplossing zo gevonden, of toch net een keertje niet..? Wat dan? De fysiotherapie afzeggen of een oproepje (laten) plaatsen op www.buuv.nu?

Misschien bent u zelf handig met de naaimachine of helemaal thuis in de digitale wereld? Uw aanbod kan voor een ander een uitkomst bieden! Iedereen die zich heeft aangemeld op BUUV kan daar dan op reageren. Alleen de naam en de woonplaats staan bij een bericht. Om BUUV voor iedereen toegankelijk te maken is BUUV op zoek naar Loilse bewoners die het noaberschap een warm hart toedraagt.

Het BUUV team is op zoek naar promoters en naar zogenaamde bemiddelaars! Wilt u meer weten over BUUV of bent u gewoon al enthousiast meldt u zich dan even bij Welcom, T: 0316 22 35 20 en vraagt u naar BUUV. Een BUUV medewerker staat u graag te woord. Mailen kan: info@welcommail.nl  www.iedereenwelcom.nl