Sv Loil zaterdag2
Foto: Willie Steenkamp

Het zaterdagteam van Sv. Loil ontving onlangs tassen en jassen van BJKR Dienstverlening uit Didam. BKJR is het bedrijf van Bennie Koerntjes junior. BKJR Dienstverlening houdt zich voornamelijk bezig met glazenwasserij. Dit wordt gedaan voor bijvoorbeeld: woningen, kantoorpanden en bedrijfshallen. Naast glazenwasserij is BKJR dienstverlening ook actief op andere gebieden. Denk aan tuinonderhoud, timmerwerken, oplevering, sloopwerk & ontruiming.
Bennie is zelf speler van het Loilse team. Na het kampioenschap in het afgelopen seizoen, speelt het team dit seizoen in de reserve 5de klasse van de K.N.V.B. Het zaterdagvoetbal mag zich in een steeds grotere belangstelling verheugen. Spelers kiezen ervoor om aan het eind van de zaterdag te voetballen. Doordat ze zelf op zondag werken of andere bezigheden hebben, of dat dit geldt voor hun partners op de zaterdag, past de vrije zondag beter in hun programma.
Naast het zaterdagteam, draagt BKJR de gehele Loilse vereniging een warm hart toe. Zo was het bedrijf kosteloos de ramen van de bestuurskamer en de kantine en ook voor andere klussen kan de vereniging altijd een beroep op dit bedrijf doen.
Sv. Loil is BKJR dienstverlening zeer erkentelijk voor deze ondersteuning.
BKJR is gevestigd aan de Maalstoel 8 in Didam en bereikbaar onder telefoonnummer 06 – 44772981. Meer informatie vindt u op: www. http://bkjrdienstverlening.nl/