bibliotheek kleurVan 12-20 maart is het Boekenweek , met als thema Duitsland, het land zo vlakbij ons! In Bibliotheek Montferland ligt een Boekenweekmagazine voor de lezers klaar. En natuurlijk wordt er aan de inwendige en de muzikale mens gedacht. Er zijn diverse activiteiten te beleven.

Bibliotheek Montferland heeft al jaren intensieve contacten met culturele instellingen in Emmerich. Daarom zijn er tijdens de Boekenweek activiteiten georganiseerd met optredens vanuit Emmerich. Deze zijn mogelijk gemaakt met ondersteuning van Interreg Deutschland Nederland. In november wordt er in Emmerich een Nederlandse week georganisseerd.

Vrijdag 18 maart treden Cornelia Burgers (zang) en Thomas Geisselbrecht (gitaar) vanaf 16.00 uur op in Bibliotheek ’s-Heerenberg.

Vrijdagavond 18 maart geeft Christel Wismans vanaf 19.30 een vrolijke lezing ‘Unterwegs mit den Travel-Chaos’, ook in Bibliotheek ’s-Heerenberg.

Zaterdag 19 maart treedt het koor Da Capo uit Emmerich vanaf 11.00 uur op in Bibliotheek Didam. Kom een kop koffie drinken, krantje er bij en mooie muziek!

Boekenweek_2016 flyer