Welcom

Een vrijwillige netwerkcoach biedt ondersteuning bij het opbouwen of uitbreiden van sociale contacten voor mantelzorgers
Veel mantelzorgers zijn overbelast omdat de zorg voor de ander al hun tijd opslokt. Het contact met vrienden en familie verwatert of valt helemaal weg. Een vrijwillige netwerkcoach biedt ondersteuning bij het opbouwen of uitbreiden van sociale contacten.

Een netwerkcoach heeft een frisse blik, een luisterend oor, biedt een steun in de rug en geeft adviezen bij het opbouwen van sociale contacten. Vrijwillige netwerkcoaches zijn mensen die graag met andere mensen omgaan, kunnen plannen en organiseren, zich kunnen inleven in een ander en het leuk vinden om vanuit mogelijkheden en wensen van mensen te werken. De vrijwilligers volgen een training om goed voorbereid op pad te gaan.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd? Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met een medewerker van de Welzijnslijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur via 0316 – 29 28 28.

Zelf netwerkcoach worden?

Ga je graag met mensen om en kun je goed luisteren? Kun je mensen motiveren hun eigen kracht naar boven te halen? Kun je goed organiseren en plannen?

Dan ben je waarschijnlijk een goede netwerkcoach! Neem gerust vrijblijvend contact op Mechi Damen, telefoon: 0316 29 28 28, m.damen@welcommail.nl