Sinds dit schooljaar is Marloes Geurtzen- van Haaren de nieuwe directeur van de Daltonbasisschool St. Jozef in Loil. In het informatieboekje van de Kontaktraad Loil van december stelt Marloes zich voor:

Graag stel ik me aan u voor als de nieuwe directeur van Daltonbasisschool St. Jozef. Mijn naam is Marloes Geurtzen- van Haaren, 39 jaar en woonachtig in Didam. Daar woon ik samen met mijn man Gerald en twee kinderen Joep (9 jaar) en Fleur (8 jaar).

Ruim 17 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs, de laatste jaren als directeur van een dorpsschool, de Bernardusschool in Keijenborg. Daar heb ik op 16 oktober afscheid genomen en sindsdien ligt mijn focus voor 100% op de St. Jozef!
In de jaren daarvoor werkte ik als locatieleider, intern begeleider en leerkracht van boven-, midden- en onderbouwgroepen op scholen in de Achterhoek. Werken in het onderwijs is mijn passie. Ik geniet met volle teugen van de dagelijkse contacten met kinderen, teamleden en ouders! Zo lever ik graag een bijdrage aan het geluk van een ander.

Toen ik de vacature ‘directeur Daltonbasisschool St. Jozef’ voorbij zag komen, aarzelde ik geen moment. Een leuke school in een fijn dorp, dichtbij mijn woonplaats. Werken in de Liemers voelt als ‘thuiskomen’. Het was een swingende start op de eerste schooldag en het voelt vanaf het eerste moment goed in Loil! Ik vind het ontzettend fijn dat ik samen met de kinderen, teamleden en ouders de ingeslagen weg mag vervolgen om samen goed onderwijs neer te zetten. Met goed onderwijs bedoel ik een school waarin iedereen zich veilig en fijn voelt en waarin iedereen zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. Daarnaast hoop ik op een fijne samenwerking met het verenigingsleven in Loil, omdat ik het belangrijk vind dat alle kinderen al jong kennismaken met alle sportieve, creatieve en muzikale mogelijkheden in hun omgeving.

Tot ziens in Loil!

Met vriendelijke groet,
Marloes Geurtzen- van Haaren