Op 14 september 2019 is het weer zo ver! Het twee jaarlijkse evenement ‘Loillands at the park’ zal dan weer gaan plaatsvinden.
Ons team is volop bezig met de voorbereidingen voor dit unieke evenement en de kaartverkoop loopt als een speer. Het Loilse park aan de Kloosterstraat zal opnieuw worden omgebouwd tot een sfeervol festivalterrein. Tijdens de vorige editie was het terrein aangekleed met meer dan 1000 houten pallets.
Komende editie wordt het terrein weer op een andere manier ingericht in een volledig nieuw thema. We kunnen alvast verklappen, het wordt weer minstens zo spectaculair als de vorige editie. Een te gekke entree, een aangekleed podium, een unieke dansvloer, een beergarden, lichtshow en muziek voor jong en oud.
We hebben de top act van MILLSTREET met DJ ROEL STAARINK. Sluit de zomer van 2019 gedenkwaardig af samen met je vrienden, familie of buren en kom naar deze super gezellige avond in het park.

Ga naar onze facebookpagina en blijf op de hoogte van alle informatie over de kaartverkoop, het thema, de muziek, en overige zaken rondom dit festival. Kaarten zijn in de voorverkoop digitaal te bestellen op www.loillands.nl of bij cafetaria De Papegaai voor slechts € 10,- per stuk.

Tot Loillands at the park!