De aanmelding voor aanleg glasvezel in het buitengebied Montferland verloopt zeer voorspoedig. Dat is goed nieuws! We zijn er bijna, maar zeker nog niet helemaal. Er zijn nog een aantal aanmeldingen nodig, om daadwerkelijk de benodigde 50% deelname te bewerkstelligen en om daarmee het glasvezel ook  daadwerkelijk aangelegd te krijgen.

Ondanks alle voorlichting die inmiddels gegeven is, zijn er misschien toch nog onbeantwoorde vragen en twijfelt u nog steeds of glasvezel voor u echt interessant is. Daarom organiseert de Plattelandsraad Montferland deze week een laatste mogelijkheid voor het geven van informatie en de mogelijkheid om direct een abonnement af te sluiten. Na 19 februari is aanmelding enkel tegen minimaal €995,- meerkosten mogelijk

De laatste bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Donderdag 15 februari a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur bij Café Partycentrum “De Déél, Didamseweg 13 te Loerbeek, en of op
  • Vrijdag 16 februari a.s. tussen 19.00 en 22.00 uur bij zaal Luiking, Van Voortsweg 1                  Didam, en of op
  • Zaterdag 17 februari a.s. tussen 9.30 en 12.00 uur in Dorpshuis Zeddam, Gerrit Varwijkplein 25 Zeddam, en of op
  • Zaterdag 17 februari a.s. tussen 13.30 en 16.30 uur  bij Lara partycentrum Wehlseweg 34 in Loil.

Namens de wederverkopers zullen daarbij aanwezig zijn Robende Internet Services uit Loil en Montferland ICT uit Zeddam. De ambassadeurs vanuit de Plattelandsraad zijn er ook om vragen te beantwoorden.

Laat u nog een laatste keer overtuigen dat een glasvezelverbinding echt in uw voordeel is! U zult tevens merken dat in de meeste gevallen een abonnement op glasvezel zeker niet duurder is dan uw huidige totale kosten voor internet, televisie en telefoon.

Graag tot een van genoemde zittingen.

Met vriendelijke groet,

Plattelandsraad Montferland.