De werkgroep Hart van Loil/ gemeenschapsgebouwen heeft de afgelopen tijd gevraagd om plannen en ideeën voor de ontwikkeling van het “Hart van Loil” Hier onder kunt u de plannen en eventuele toelichting er op lezen.

(Let op, de plannen zijn vaak meerder pagina’s groot, klik op Download hier om het volledige bestand op te kunnen slaan)

Heeft u zelf plannen of ideeën voor het Hart van Loil ?  Mail naar hartvanloil@loil.nl of spreek een van de werkgroep leden aan.

Vrolijke Drammers

De Vrolijke drammers hebben in totaal 4 scenarios gepresenteerd, en van scenario A hebben zij een visualisatie gemaakt.

In de toelichting leest u wat u precies te zien krijgt, de visualisatie word hier onder weergegeven.

Download toelichting

Toelichting bij animatie Def

Download hier

Masterplan Loil - variant A

Edwin van Onna

Edwin heeft een aantal schetsen gemaakt, waarbij hij een creatieve invulling geeft aan een te bouwen apartementencomplex

Download hier

Panoramaview Edwin van Onna.

Gerard Gies

Gerard heeft in een tekening de mogelijkheid voor wonen in de kerk uitgebeeld. Door een verdieping in de kerk te maken, lijkt dit mogelijk.

Download hier

Plan kerk gerard gies

Eric Welling

Eric heeft gekeken naar wat er kan wanneer de kerk zou worden gesloopt, dit geeft bijvoorbeeld veel ruimte aan een nieuwe (starters) bouwkavels.

Download hier

loil

 

Heeft u nog ideeën?

De werkgroep ontvangt graag ideeën en plannen, deze mogen verstuurd worden via hartvanloil@loil.nl of speek een van de Kontaktraad/werkgroep leden aan. Zij kunnen u in contact brengen.