Lieve jongens, meisjes en natuurlijk niet te vergeten jullie papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Het is bijna november en ben al samen met mijn pieten onderweg van Spanje naar Nederland. Op 16 november kom ik met de trein aan in Apeldoorn en reis dan op zondag 17 november door naar het mooie dorpje Loil. 
Ik zou het erg leuk vinden als jullie om 13.15 uur verzamelen in de Vendelierstraat/Saluutstraat nabij het speeltuintje. Dan kom ik jullie samen met mijn pieten ophalen en lopen we achter de muziek aan een ronde door Loil om dan rond 13.45 uur aan te komen in De Zomp.  Wat jullie daar kunnen verwachten is en blijft nog even een verassing. Maar trek je pieten-/ Sinterklaaspak en goede dansschoenen aan, want we gaan er samen een leuke middag van maken. 

Ook dit jaar worden er kleurplaten op school uitgedeeld. Deze kleurplaat mag je vóór vrijdag 15 november inleveren bij Juf Corina. Jullie kleurplaten hangen wij op in De Zomp. Zit je niet op de St. Jozefschool en wil je toch een kleurplaat dan kan je de kleurplaat ophalen bij juf Corina, Wehlseweg 48  of bij Simone de Groot, Steenakker 3 te Loil. Natuurlijk mag je zelf ook iets knutselen of tekenen en je vind je de kleurplaat ook in deze Kontaktraad.

Groetjes en tot zondag 17 november. 
Sint en zijn pieten 

Looproute:

Woon je op de route, vergeet dan niet de vlag uit te hangen en de ramen te versieren!  Bij slecht weer starten we om 13:45 uur in sporthal De Zomp. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woon je op de route, vergeet dan niet de vlag uit te hangen en de ramen te versieren!  Bij slecht weer starten we om 13:45 uur in sporthal De Zomp.