jan-driessenVrijdag 23 september jl. overleed Jan Driessen. Jan is een bekende in Loil door zijn eerdere betrokkenheid bij Sv. Loil, bij muziek- en toneelvereniging Amicitia, als bestuurder van De Zomp en samen met zijn vrouw Sient als kantinebeheerders van De Zomp.
Wij denken met medeleven, maar zeker ook met een glimlach, terug aan een humorvol mens met het verenigingshart op de juiste plaats. Zijn vrouw Sient, kinderen, kleinkinderen en verdere naasten wensen wij veel sterkte met het verlies van Jan.

Jan was bijn 20 jaar bestuurslid en tot enige tijd geleden nog iedere zondagmorgen in de bestuurskamer van Sv. Loil actief. Hieronder de tekst die Sv. Loil na het overlijden van Jan op haar site heeft geplaatst.

Vandaag, vrijdag 23 september 2016, bereikte ons het trieste bericht dat oud bestuurslid Jan Driessen op donderdag 22 september 2016, op 79 jarige leeftijd is overleden. Jan leed al geruime tijd aan kanker.
Jan is bijna 20 jaar bestuurslid bij de SvLoil, daarnaast heeft Jan samen met zijn vrouw jarenlang de kantine van SvLoil gerund en was hij bestuurslid van stichting de Zomp. Na deze actieve periode was Jan nog heel regelmatig op het voetbalveld en bezocht het zo vaak als hij kon de wedstrijden van ons eerste elftal.
De laatste jaren was Jan zondagsmorgen in de bestuurskamer om de leiders en trainers van de tegenstander op te vangen een kop koffie te drinken en even bij te kletsen en verhalen vertellen. Steevast met zijn karakteristieke sigaar in de mond.
Jan was een echte verenigingsman, was altijd in voor een goede mop. Een mop tappen deed Jan op geheel eigen wijze: hij begon met lachen, vertelde een stuk van de mop, begon weer te lachen voor dat de clou kwam om tot slot weer het hardst om zijn eigen moppen te lachen.

Jan wij zullen jou gezelligheid en betrokkenheid missen.