Tiende editie Survivalrun Loil op zondag 26 juni 2022

2021 stond met name in het teken van veel events die niet door zijn gegaan. Gelukkig was het met een aantal beperkingen mogelijk om weer een extreem succesvolle Survivalrun Loil te organiseren. Dit kon uiteraard niet zonder de hulp van onze sponsors, landeigenaren en vele vrijwilligers.

De Survivalrun Loil is inmiddels een begrip in de regio en wij hebben al duizenden deelnemers in Loil mogen begroeten, die mee hebben gedaan aan deze sportieve activiteit voor het hele gezin. Op 26 juni 2022 gaan wij de tiende editie van de Survivalrun Loil organiseren.

Feestavond op 1 april voor iedereen die de Survivalrun Loil een warm hart toedraagt

Zoals de deelnemers gewend zijn zal op 1 april om 00:00 de inschrijving voor de run weer geopend zijn. De laatste jaren waren wij telkens rond het middaguur ‘uitverkocht’. Wees er daarom weer snel bij! Omdat wij wat te vieren hebben met deze tiende editie gaan wij op 1 april een feestavond organiseren in ’t Hart van Loil.  Deze avond is voor iedereen die de Survivalrun Loil een warm hart toedraagt. Extra uitleg over de kaartverkoop, minimum leeftijd en tijden volgen op een later tijdstip. Zet dus alvast met een rode stift een grote cirkel om 1 april, want wij zullen die avond met iets groots komen!

Extra run voor sponsors, landeigenaren en vrijwilligers

Dankzij de steun van de vele vrijwilligers, sponsors en landeigenaren kunnen wij al jaren deze run organiseren. Daarom organiseren wij in dit jubileumjaar speciaal voor hen een extra run op zaterdag 25 juni in de middag.. De vrijwilligers, sponsors en landeigenaren krijgen hierover een persoonlijk bericht.

Wij kijken erg uit naar alle activiteiten in ons jubileumjaar en dat wij samen weer een feestje kunnen vieren en sportief bezig kunnen zijn!

Met sportieve groet,

Peter Rutjes

Voorzitter Stichting Sportieve Activiteiten Loil

Foto survivalrun 2021 bij de Didamse Leigraaf