Sjante kleurZaterdag 23 jde Passie Loilanuari wordt een spannende dag voor Sjanté popkoor. Het project ‘De Passie Loil’ van het Loilse popkoor is al gewaardeerd met een cheque van € 1.000,-, maar die dag maakt de organisatie de landelijke finalisten bekend. De winnaar hiervan dingt mee naar de Gouden Pit met een bijbehorende cheque van € 3.000,-
Sjante Groep
Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit worden bewonersgroepen uitgedaagd om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren.
De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd.
Deze week ontving ‘Sjanté’ onderstaande mail van de organisatoren van ‘Kern met Pit’:

Gefeliciteerd Sjanté! Het afgelopen jaar hebben jullie hard gewerkt aan jullie project “De Passie Loil”. De adviseurs van Kern met Pit hebben de vorderingen hiervan het afgelopen jaar gevolgd en hebben gezien dat jullie het project met succes hebben afgerond.
We nodigen jullie dan ook van harte uit voor de prijsuitreiking op zaterdag 23 januari 2016 van 12:00uur tot 17:00 uur in het Inspiratiehuis te Arnhem.
Op deze feestelijke bijeenkomst blikken we terug op het project. Daarnaast zijn de toekomstige deelnemers van Kern met Pit editie 2016 ook aanwezig. Deze kunnen jullie wellicht adviseren en voorzien van tips over hoe je het project succesvol maakt. Na de presentaties ontvangen jullie het predicaat ‘Kern met Pit’ en natuurlijk de daarbij horende cheque met duizend euro. Ook zal het een spannende dag worden. Wie weet worden jullie trofeewinnaar en gaan jullie door naar de landelijke finale in Utrecht en maak je kans op de Gouden Pit ter waarde van € 3.000!

Meer informatie op: http://kernmetpit.nl/Editie+2015/Deelnemende+projecten+2015/301922.aspx?t=De+Passie+Loil en natuurlijk op: http://www.sjante.nl/