In de afgelopen weken zijn in Loil acties ondernomen om met z’n allen in deze ‘Coronatijd’ toch dingen samen te doen.

Pub-quiz krijgt vervolg
De Eerste Loilse Pub-quiz van vorige week zaterdag was een groot succes. Daarom zijn er plannen om 13 juni a.s. een tweede Pub-quiz te houden. Noteer alvast in jouw agenda.

‘Doemap’ ook via loil.nl beschikbaar
De afgelopen dagen is op 100 adressen in Loil een ‘Doemap’ bezorgd voor met name ouderen. Hierin zijn 6 puzzels opgenomen. Heb je geen ‘Doemap’ ontvangen, maar lijkt het jou ook leuk? De puzzels en de bijbehorende brief staan nu ook op: https://loil.nl/loilse-prijsvragen/ Download de puzzels, print ze uit en doe mee.

Loil-TV, Loil-Radio en luisterboeken
Daarnaast hebben 19 mensen elk 2 anekdotes uit het boek ‘Loil2000’ ingesproken. Deze luisterboeken komen binnenkort beschikbaar.En natuurlijk, nooit gedacht en toch gekomen: ‘Loil-TV. De eerste uitzending op zondag 24 mei toonde beelden van pronkzittingen van De Vrolijke Drammers uit vroegere jaren. De komende tijd wordt dit verder uitgebreid en ook worden de mogelijkheden van Loil-Radio onderzocht.

Hulp is welkom
In Loil wordt niet bij de pakken neer gezeten, maar de mogelijkheden die er zijn aangepakt om er met elkaar toch een mooie tijd van te maken.
We hebben al heel wat initiatieven gehad en willen hier graag een vervolg aan geven. Dat het in Loil kan is zeker, maar hierbij is alle hulp van harte welkom. Dus wie wil helpen bij Loil-TV, Loil-radio, Podcast Loil, het maken en verspreiden van de Doemap enz. enz. neem contact op via kontaktraad@loil.nl.  

Laat weten wat je er van vindt
Sowieso horen wij graag wat jullie van al deze acties vinden, of we dingen beter anders of niet meer moeten doen of heb je een leuk idee dat wij zouden kunnen gebruiken. Stuur even een berichtje naar kontaktraad@loil.nl.

Kontaktraad Loil