drammers-schutter-tractorpullingOm in ons dorp Loil grootschalige evenementen te kunnen blijven organiseren, zijn we op zoek naar nieuwe verkeersregelaars. Verkeersregelaars treden op bij activiteiten zoals het schuttersfeest, de TractorPulling of de carnavalsoptocht. Het opleiden en begeleiden van verkeersregelaars is een samenwerking tussen Schuttersgilde Loil-Vooruit, TractorPulling Didam en carnavalsvereniging de Vrolijke Drammers.

We zijn op zoek naar uitbreiding van de bestaande groep verkeersregelaars. Heb je zin om op vrijwillige basis als verkeersregelaar tijdens één of alle genoemde activiteiten op te treden? Neem dan contact op met één van de hieronder genoemde personen. Voor alle deelnemers volgt er later dit jaar een ‘e-learning’. Dat is online instructie met praktijkgericht lesmateriaal. Na het behalen van het certificaat mag je optreden als evenementenverkeersregelaar binnen de gemeente Montferland.

Zowel dames als heren zijn welkom en na afloop van elk evenement is er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Iets voor jou of belangstelling? Mail naar: schutterij@loil.nl of neem contact op met één van onderstaande personen:

Tonnie Hetterscheid, Schuttersgilde Loil-Vooruit
Gerrie Rasing, Stichting TractorPulling Didam
Raymond Raben, carnavalsvereniging de Vrolijke Drammers