Beste leden van Lovida,

inmiddels is het seizoen afgesloten en kunnen wij terug kijken op een mooie gebeurtenis, want Lovida gaat door! Het was erg moeilijk om nieuwe bestuursleden te vinden en tijdens de kerstviering hebben wij, Ans v.d. Berg, Mieke Rasing, Gerda Polman, Ine Hoksbergen en Annemieke Cornelissen, besloten om de kar te gaan trekken. Wij hebben toen die middag het bestuur verrast, want tot dat moment waren er geen opvolgers en waren we allemaal van mening dat Lovida ophield te bestaan. Voor het bestuur hebben wij dit goed gemaakt door bij het aftreden hen allen, vanuit de vereniging, een bosje bloemen en een kaars met opdruk van het laatste programmaboekje te overhandigen.

Maar het voortzetten gaat zeker niet zonder slag of stoot met alle gebeurtenissen in ons mooie dorp Loil. Jullie weten allen wat er speelt,”waar en hoe verder met onze verenigingen”,en dan bedoelen wij het onderkomen. Het is nog heel onzeker allemaal {er is een doelgroep mee bezig en wij wensen hun heel veel succes}, maar wij willen op dit moment zekerheid voor onze vereniging en zijn zelf gaan informeren waar wij terecht kunnen en dat is ons gelukt, de werkgroep weet hiervan.

Wij kunnen onze avonden voortzetten op de woensdagavond, zoals wij gewend waren en op  een voorlopig vaste plek. Ons nieuwe onderkomen is Zaal Luiking in Greffelkamp. Wij hopen dan ook van harte dat jullie begrip hebben voor onze beslissing, want wij willen/moeten verder met afspraken voor ons nieuwe programma en willen die ook op tijd klaar hebben. Wij zijn immers met ons allen “LOVIDA” daarom hopen wij jullie allemaal te mogen begroeten op onze eerste Lovida avond, deze is gepland op 14 september dat stond al vermeld in de vorige Kontaktraad  maar helaas niet in Loil, wel in Greffelkamp.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Lovida.