Op de website van de gemeente Montferland is via de link:
http://www.montferland.info/direct-regelen/nieuws_43305/item/werkzaamheden-n813-en-hengelderweg_50632.htmlinformatie te lezen over de afsluiting van de rondweg Didam – Doetinchem, de N813.

Tijdens de werkzaamheden aan de N813 wordt het verkeer omgeleid via Wehl. Alle zijwegen tussen Wehl en Didam worden voorzien van borden dat men via Wehl en de A18 moet rijden. Vanaf de Tatelaarweg wordt het verkeer omgeleid via de Ruigenhoek en dan naar de snelweg A18.

In de periode dat de rotonde Tatelaarweg wordt aangepakt (en tegelijkertijd ook de Hengelderweg) wordt het verkeer al bij de afslag Grietse Poort van de A12 omgeleid via Zevenaar

De Avesaetweg is bijvoorbeeld onderdeel van de lokale omleidingsroute. Dit heeft er mee te maken dat de rotondes om beurten worden aangepakt. De lokale omleidingsroute is dus enkel om van de rotonde bij de Eik naar rotonde de Linde te komen en daar rechtstandig over te kunnen steken. De Avesaetweg maakt dus geen onderdeel uit van de algehele omleidingsroute.

Aanvullend:
Gedurende de werkzaamheden blijft de gemeente Montferland alle mogelijke sluiproutes monitoren, zodat er indien nodig maatregelen getroffen kunnen worden!