Ton Bolder

Wij hebben afgelopen maand onverwacht afscheid moeten nemen van onze erevoorzitter Ton Bolder. Vanzelfsprekend hebben wij als vereniging stil gestaan bij dit overlijden. Wij willen langs deze weg de familie en naasten nogmaals sterkte wensen bij dit grote verlies. In een extra editie van de Kontaktraad wordt hier verder aandacht aan gegeven.

Druk programma

De komende maanden zijn er weer tal van activiteiten op en rond het sportpark. Door de vele afgelastingen zullen er ook doordeweekse wedstrijden moeten worden gespeeld. Zodat we in het weekend van 16 en 17 mei weer ons jaarlijkse jeugdtoernooi kunnen houden. Houd onze website in de gaten voor de activiteiten en wedstrijden.

18 april vrijwilligersavond

Het afgelopen jaar hebben zich weer vele vrijwilligers ingezet voor de S.V. Loil. Voor hen organiseren wij een vrijwilligersavond op zaterdag 18 april a.s. Het belooft op voorhand weer een mooie avond te worden. De activiteitencommissie heeft weer een mooi programma in elkaar gezet. Op onze website en facebook staat de uitnodiging. Voel je je vrijwilliger en mocht je onverhoopt geen uitnodigingsmail hebben ontvangen, meld je dan via info@svloil.nl.

Wij zijn en blijven op zoek naar vrijwilligers. Ook voor volgend seizoen! Er zijn diverse kansen en uitdagingen bij de S.V. Loil. Wil je jezelf ontwikkelen als scheidsrechter, trainer, kantinemedewerker of lid willen worden van de Vut-ploeg of een commissie, kom gerust langs. Ook voor een gezellig praatje of een kop koffie: de Zomp is geopend. Op de maandagavonden is er bijvoorbeeld een mogelijkheid om te klaverjassen bij ‘De Verzakers’ in de Zomp.

Tot ziens op de Korenakker of in de Zomp!

S.V. Loil

Eric Welling (voorzitter)