2021 is vervlogen, met in gedachten de corona die ons belemmerd heeft. Dit heeft ons echter niet tegen gehouden de dingen te doen die wel mogelijk waren. We zijn in Loil niet bij de pakken neer gaan zitten. We hebben ons verenigd en er samen wat van gemaakt.

Zo hadden we de acties als de stamppotten voor alle huishoudens en het ontbijt met de hartenwensen. De Vrolijke Drammers had voor haar leden een pakketje samen gesteld en een pubquiz georganiseerd. Kleintje schuttersfeest voor de leerlingen van de basisschool. De survival is toch door gegaan. En dan het spektakel van het Openluchtspel “Nooit Meer”…..

We hebben ons als dorp laten zien, ook bij “Zomer in Gelderland”, en bij “Gelders Grijs” van Omroep Gelderland. Verenigingen hebben ervoor gezorgd dat er toch gesport, gedanst en gespeeld kon worden. Lekker uit in Loillands at the park. De podcast die haar uitzendingen verzorgde, waarvan de laatste geheel in het teken stond van de intocht van de Sint in Loil. Natuurlijk was er ook Hart van Loil TV waar we  weer met z’n allen ontzettend van genoten hebben.

Het schoolplein heeft een fantastische metamorfose gekregen. Wat hebben we met z’n alle weer veel bereikt. Wat hebben we hier weer samen van genoten. En dan wordt er achter de schermen keihard gewerkt aan ons nieuwe Hart van Loil, binnen in de kerk. Maar ook de plannen om een nieuwe sporthal te realiseren.

Hartelijk dank aan iedereen die hier op een of andere manier aan heeft bijgedragen.

2022 staat alweer voor de deur
Een nieuw jaar met nieuwe dromen, alles krijgt weer opnieuw kleur
Ik wens iedereen veel geluk, creativiteit en gezondheid
Aandacht voor elkaar, de buurvrouw of buurman of dorpsgenoot om de hoek
Het wordt vast een prachtig jaar!

Gelukkig kom ik uut Loil

Edwin van Onna
voorzitter Kontaktraad Loil