Camera’s op de Korenakker!

Afgelopen zomer hebben we het kunstgrasveld aangelegd. We zijn nu met de laatste loodjes bezig. De verlichting wordt gecontroleerd, deze zomer wordt de geluidsinstallatie aangebracht en begin mei wordt ‘de Korenakker’ voorzien van camerabewaking. Met deze camera’s kunnen we beter toezicht houden op het pannaveld, het kunstgrasveld en de ingang van het sportpark.

Vrijwilligersavond zeer geslaagd

Op 18 april jl. hielden we onze jaarlijkse vrijwilligersavond. Het was een zeer geslaagde avond, waarbij de activiteitencommissie de “Pub quiz” van onze hoofdsponsor Veltins had geregeld. Tijdens de avond is onze ‘VUT- ploeg’ uit geroepen tot “vrijwilligers van het jaar”. Dik verdiend aangezien zij week in week uit in de weer zijn om allerlei klusjes op het sportpark te doen, zoals: borstelen en slepen kunstgrasveld, lijnen trekken, plaatsen en bijhouden van reclameborden, bladblazen, etc. etc. Kortom onmisbaar voor onze vereniging.

Nieuwe seizoen komt er alweer aan

Ondanks dat er nog een heel aantal wedstrijden gespeeld moeten worden, zijn onze technische commissies en jeugdcommissie al weer begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Wie wordt waar ingedeeld en welke trainers en leiders gaan er volgend jaar voor zorgen dat de spelers weer een stapje vooruit zetten in hun ontwikkeling. In het nieuwe seizoen zullen wederom een aantal jeugdspelers kansen krijgen om zich te bewijzen in de selectie. Begin mei zal de voorlopige indeling van de jeugd bekend gemaakt worden op onze website.

Houd de site, Facebook en Twitter in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van alle activiteiten op ‘de Korenakker’!

Eric Welling, voorzitter S.V. Loil