puck&coPeuteropvang is de leukste voorbereiding op de basisschool

Samen spelen, delen en leren met leeftijdsgenootjes, dat leert uw kind op onze peuteropvang. Uw kind leert spelenderwijs van alles over taal, tellen en vriendjes maken in een sfeer waarin zij zich prettig en veilig voelen.Kinderen zijn welkom op de peuteropvang vanaf 2 jaar.

Vanaf deze leeftijd leren ze vertrouwen te krijgen in zichzelf en anderen en ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden door veel samen te spelen. Het ontwikkelen van vaardigheden is een belangrijke taak van de peuteropvang, waardoor de kinderen geholpen worden bij de uitbreiding van hun ervaringswereld.

Regelmaat en zekerheid zijn een belangrijke basis voor ieder kind. Daarom werken we in de peuteropvang met een vaste dagindeling. Door het afwisselende dagprogramma zullen de kinderen zich niet snel vervelen. Wel is er altijd genoeg ruimte voor spontane ideeën. Het doel is om de kinderen spelenderwijs te laten wennen aan het naar school gaan.

Ook voor ouders
De peuteropvang is niet alleen nuttig voor de kinderen zelf. Via een peuteropvang komen ouders, zeker als het om hun eerste kind gaat, op natuurlijke wijze met elkaar in contact. Een prettige aanleiding om met elkaar van gedachten te wisselen over de ontwikkeling en de opvoeding van hun kinderen.
Gun uw kind ook de allerleukste voorbereiding op de basisschooltijd. Wacht niet langer en meld uw kind aan voor de peuteropvang in Loil.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website www.puckenco.nl Neem ook eens een kijkje op de Facebook pagina van peuteropvang puckenco brede school noord, waar wij ook met regelmaat een stukje op plaatsen.

Wij zijn geopend humpie dumpieop: Maandag- en donderdag morgen 8.30-12.00 uur. Telefoonnummer: 06-47906118
Kom gerust vrijblijvend een kijkje bij ons nemen, de koffie en thee staat voor u klaar.