Toneelgroep Amicitia speelt: ‘Wie gelooft er aan spoken?

De komende week staan de volwassen- en de jeugdtoneelgroep van de Loilse muziek en toneelvereniging van Amicitia op de planken in de sporthal van de Zomp aan de Wehlseweg in Loil.

De volwassenen spelen de komedie: ‘Wie gelooft er aan spoken?’ Het is een vrolijke komedie met het verhaal van de casanova Thomas den Hartog, zijn vrouw Eva, een waarzegster en een paar hebberige erfgenamen.
De spelers die we dit jaar op de planken staan zijn: Joost ter Horst, Patricia van Wees, Corina de Kinkelaar, Marian Sloot, Niek Meister, Rob Balduk, Rosalien Branderhorst en Liesbeth Elbers.
Voor alle voorstelling kunt u plaatsen bespreken op Tweede Paasdag 2 april a.s. tussen 11.00 en 12.00 uur in de Zomp in Loil.

‘Wie gelooft er aan spoken?’ kunt u zien op:
Maandag      2 april 20.00 uur / zaal is open vanaf 19.30 uur;
Woensdag    4 april 20.00 uur / zaal is open vanaf 19.30 uur;
Zaterdag       7 april 20.00 uur / zaal is open vanaf 19.30 uur

 

Maandag 2 april tussen 11.00-12.00 uur kunt u plaatsen bespreken bij De Zomp. De entreeprijs bedraag € 7,50. Kinderen tussen 8 en 12 jaar hebben gratis entree.

Jeugdtoneel Amicitia met ‘Op zoek naar ….’ op de planken

Maandag, Tweede Paasdag, om 14.00 uur, speet de jeugdtoneelgroep van Amicitia haar toneelvoorstelling in het theater De Zomp. Het stuk heet: ‘Op zoek naar….’ en hierin gaat de beroemde Loilse actrice Angelina op zoek naar nieuw talent voor haar toneelstuk ‘De beste show”. Kom kijken welke audities het beste is en wat er met de gouden trofee gebeurt….
De jeugdspelers die u deze middag kuntzien schitteren zijn:Aukje Verbeek, Fleur Schuurman, Yara Polman, Yadey Sanders, Lieke Verwaay en Sam Thijssen.

De jeugdvoorstelling is dus op maandag 2 april a.s. om 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur.

Meer informatie op de website: www.amicitia-loil.nl