Zaterdagavond 27 juni wordt weer een super gezellige avond. Om 18.00 uur begint de jaarlijkse grote rommelmarkt op en rond het kerkplein In Loil. Nadat, om 19.30 uur, de hete luchtballonnen zijn weg gevaren, bent u van harte welkom op het Sfeermarktplein, waar de zevenmans/vrouw formatie JJETT voor een spetterende avond gaat zorgen.

Sfeermarkt 2015

JJETT speelt voornamelijk oergezellige classic rock songs, vooral uit de zestiger en zeventiger jaren. Ook hedendaags werk schuwt men niet. JJETT is een graag geziene gast tijdens Didam op Stelten en het jaarlijkse HemelsLief festival. Het belooft dus weer een ouderwets gezellige avond te worden voor jong en oud. De entree is gratis.

Survival, motoren, oude trekkers, modelbouw, touwtrekken

Op zondag 28 juni begint de dag al vroeg. Rond 10 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers, wordt het startschot voor de Westernboerderij Survival Run gegeven. Om 11.00 uur start Don Leo’s Motor Toertocht. Deze inmiddels traditionele toertocht, brengt vele motorrijders uit de hele regio naar ons mooie Loil, om mee te doen met deze tocht. Ook begint dan de markt voor hobbyisten en handwerkers en streekproducten.

OTMV (de Oude trekker en Motoren Vereniging), afdeling Gelderland, komt met een groot aantal historische tractoren, stationaire motoren en landbouwwerktuigen. Deze worden op en rond het kerkplein opgesteld.

De ohhh’s en ahhh’s zullen niet van de lucht zijn tijdens de show die Modelbouwclub Zevenaar (MCZ) vanaf 12.00 uur zal geven. Je zult indrukwekkende en duizelingwekkende stunts zien van de spectaculaire vliegtuigen van de MCZ Zevenaar.

Bij voldoende deelname kunt u opnieuw genieten van jawel;  de legendarische touwtrekwedstrijden….. Wij houden u op de hoogte

Kortom het wordt weer een heel gezellig weekend op en rond het kerkplein…. Graag tot ziens.