Lieve jongens, meisjes en, natuurlijk niet te vergeten, jullie papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Het is bijna november en ik ben al samen met mijn pieten onderweg van Spanje naar Nederland. Op 17 november kom ik aan in Zaandijk en reis dan zondag 18 november door naar het mooie dorpje Loil.
Het programma ziet er anders uit dan andere jaren. Sinterklaas zou het erg leuk vinden als jullie 18 november om 13.15 uur verzamelen in de Vendelierstraat/Saluutstraat nabij het speeltuintje. Vanaf daar lopen we samen met de muziek, de Sint en zijn pieten door Loil naar de Zomp. Om 13:45 kun je een spetterende Sint- en pietenshow, maar ook muziek van Loilse talenten verwachten.
Ook dit jaar worden er kleurplaten op school uitgedeeld. Deze kleurplaat mag je vóór vrijdag 16 november inleveren bij Juf Corina. Jullie kleurplaten hangen wij op in de sporthal. Zit je niet op de St. Jozefschool en wil je toch een kleurplaat dan kan je de kleurplaat ophalen bij juf Corina, Wehlseweg 48 of bij Simone de Groot, Steenakker 3 te Loil. Natuurlijk mag je zelf ook iets knutselen of tekenen.

Groetjes en tot zondag 18 november.
Sint en zijn pieten

  Woon je op de route, vergeet dan niet de vlag uit te hangen en de ramen te versieren!  Bij slecht weer starten we om 13:45 uur in sporthal De Zomp.