de Passie Loil

 

 

 

 

Woensdag 1 april 2015, 20.00 uur
Donderdag 2 april 2015, 20.00 uur
Vrijdag 3 april 2015, 20.00 uur

Locatie: O.L.V. Onbevlekt Ontvangen kerk, Loil 

Tijdens de repetities krijgt ‘De Passie Loil’ zijn vorm. ‘Zo stil, dat iedereen het voelde in zijn lijf’(Lied: BLØF), zingen we tijdens de repetities. De emoties van het inspirerende verhaal zijn voor de deelnemers zeker voelbaar. Het is bijzonder om weer te mogen ervaren dat het eeuwenoude lijdensverhaal ons nog steeds zo kan inspireren.

[GE]zien, is deze keer de titel van ‘De Passie Loil’. Maria laat ons zien, hoe zij het leven van Jezus heeft beleefd. En wat ziet u? We nodigen u uit om het te komen zien! Bent u nieuwsgierig en wilt u alvast wat zien van de repetitie? We zijn te volgen op www.facebook.com/SjanteLoil. Voor meer informatie en het laatste nieuws: kijken op: www.sjante.nl.

Word een vriend van ‘De Passie Loil’

Vrienden van ‘De Passie Loil’ ondersteunen Sjanté met een extra bijdrage voor het toegangsbewijs, zodat Sjanté ook in de toekomst ‘de Passie Loil’ kan blijven organiseren. Een toegangsbewijs als Vriend van ‘De Passie Loil’ kost €10,-, dit is inclusief een consumptie en een aandenken aan de ‘De Passie Loil’, dit alles mooi verpakt. Ook leuk om cadeau te doen!

Toegangskaarten voor ‘De Passie Loil’ kosten € 6,- . De kaarten zijn verkrijgbaar bij cafetaria ‘De Papegaai’, door een reservering via de website www.sjante.nl of via Angeline Rasing tel. 0316 221228 of Yvonne Bloem tel. 0316 225828.

De vieringen beginnen om 20.00 uur en de kerk gaat om half acht open. Er zijn geen plaatsen te reserveren. Dus kom op tijd! Koffie, thee, fris en versnaperingen zijn te koop in achterin de kerk.