Al ruim een jaar organiseert het Senioren Platform Loil (SPOL) op de laatste woensdag van de maand een Open Tafel bij café/zaal Hendriks. Iedere keer maken hier ongeveer 25 mensen gebruik van. Door de sluiting van Hendriks vroegen deze zich af hoe dit verder gaat. SPOL heeft naar een oplossing gezocht en met ingang van juni 2016 is Samen Eten bij de Papegaai in Loil. De keuken van Elver (voorheen Fatima) in Wehl verzorgt de maaltijden. De volgende Open Tafel is op woensdag 29 juni a.s. om 13.00 uur bij de Papagaai aan de Wehlseweg in Loil.

Ook de andere Open Tafeldagen voor dit jaar zijn gepland: 27 juli, 24 augustus, 28 september, 26 oktober, 23 november en 21 december. Zet deze in uw agenda.

Door de samenwerking met Peggy van de Papagaai en de keukenbrigade van Elver kan SPOL ouderen en alleenstaanden in de gelegenheid blijven stellen om éénmaal per maand gezellig samen te eten. De kosten bedragen € 10,- per maaltijd.

Deelnemers moeten zich wel van te voren opgeven. Dit kan ktot de maandag ervoor tot 12.00 uur bij Betsy Buurman, tel: 225343 of email: Betsy.buurman@upcmail.nl.