De organisatie is druk bezig met de laatste voorbereidingen van de run, het parcours is zo goed als klaar en wellicht hebt u er al stukken van zien staan aan de Groenestraat of elders.

In heel prettige samenwerking met Amicitia zal ons dorpsplein de komende dagen weer veranderen in deels een survival-parcours met een grote waterbak maar natuurlijk ook deels in een prachtige sfeermarkt met gezellige zitjes en kraampjes.

In de week voorafgaand aan de run hebben scholen het parcours als gymles afgelegd, zodat zij kennis hebben kunnen maken met de
survivalsport en wij, als organisatie, een deel van onze hindernissen al een keer hebben kunnen testen.

De eerste deelnemers zullen zondag 11 juni vanaf 9.15 uur het parcours op gaan. De hele dag door zullen dan ruim 900 fanatieke sporters de run gaan afleggen door weer prachtige natuur stukjes in het Loilse buitengebied.

Natuurlijk dank aan onze nieuwe hoofdsponsors Kemperman Verzekeringen en Mom-Joosten Makelaars. Zij maken het met de vele anders sponsoren mogelijk dat we deze run zeer laagdrempelig kunnen blijven organiseren. Ook dank aan de landeigenaren die weer zonder probleem hun eigendom aan ons ter beschikking stellen.

Op de dag zelf hebben we ruim 100 vrijwilligers nodig, dus mocht je nog denken bij het lezen van dit artikel: daar wil ik ook bij horen, stuur dan een mailtje naar: vrijwilligers@survivalloil.nl.

Je ontvangt dan een link waar je je kunt aanmelden. We weten zeker dat je er geen spijt van zult krijgen. Op de dag zelf is er prima catering en het T-shirt mag je als aandenken houden. Ook met een halve dag hulp zijn we al heel blij.

Maar als toeschouwer ben je natuurlijk van harte welkom om langs het parcours de deelnemers aan te moedigen en om te  komen kijken op het dorpsplein. Bij de eindhindernis daar is het prima toeven onder het genot van gezellige muziek en een hapje en drankje prima verzorgt door Amicitia. Ook aan het einde van de Groenestraat is er weer veel gezelligheid met muziek van Drive-in-show camping Groenewald, want zo noemen ze zich voor deze gelegenheid. Je kunt tijdens de run als deelnemer je favoriete muziek aanvragen.

Als toeschouwer kun je gratis meerijden met de paardentram van Belfjor. Deze rijdt heen en weer over het parcours tot aan het einde van de Groenstraat. Bij de vijver van Baakman zijn ook weer veel leuke hindernissen gebouwd.

Tot ziens op de Loilse Survivalrun.