Komende zondag 30 juni a.s. staat Loil en omstreken weer op z’n kop voor de inmiddels traditionele Survivalrun. De inschrijving voor de deelnemers was binnen een dag gesloten, want er zijn maximaal 1000 startplekken en die zijn inmiddels vergeven.

Het parcours voor 2019 is op enkele punten gewijzigd. De sfeervolle DJ aan het einde van de Groenestraat zal zeker weer van de partij zijn. Ook zal Amicitia op deze plek de mogelijkheid bieden om wat te drinken te kopen.

De afstand is 300 langer dan de eerdere edities, namelijk 5,9 km. Hieronder vindt u een plattegrond van het parcours van dit jaar. De rode lijn is het parcours van de run. De gele lijn is de route van de paardenkar van Belfjor die tijdens de run GRATIS op en neer langs het parcours pendelt. De hindernissen voor 2019 zijn weer bedacht door ons creatieve survivalbrein Onne Heesen. Je kunt weer rekenen op uitdagende creaties. We zijn zeer verheugd een spectaculaire eindhindernis te hebben gestrikt.  Het overzicht hindernissen zie u hieronder.

De start en finish blijven midden in het dorp Loil naast de kerk. Uiteraard doen we de mooie vijver bij Baakman en het vijvertje bij Cornelissen weer aan. De meeste hindernissen zullen te doen zijn voor deelnemers vanaf 8 jaar en zijn dus laagdrempelig. Verder zullen we zorgen voor genoeg modder en slootjes. We danken de landeigenaren weer voor de welwillende medewerking die we telkens krijgen. Super!!!

Meer  informatie, waaronder de deelnemerslijsten op: http://survivalloil.nl/

Hieronder een overzicht van de verschillende hindernissen en daaronder een plattegrond van het parcours: