De 2de rit van de Loilse Stamppot- Express was vandaag weer een daverend succes. De organisatie verliep soepel en maar liefst 1.140 mensen genoten naar eigen keuze van boerenkool met worst, zuurkool met casselerrib of hutspot met hachee. Als organisatie hebben wij genoten van de dagen van samenwerking. Maar zeker ook van de mooie en dankbare reacties. En niet te vergeten van de glunderende gezichten van de bezorgers bij terugkomst in de Loilse kerk, want zij mochten de dankbare reacties in ontvangst nemen.

Nu de coronamaatregelen verder worden afgeschaald, is deze Stamppot-Express vooralsnog de laatste grote activiteit van de werkgroep ‘Niet bij de pakken…’. Doel was om de saamhorigheid in ons dorp te behouden. Door financiële ondersteuning van onder andere de provincie Gelderland, de gemeente Montferland, de Haella- stichting, de Leefbaarheidsalliantie, het Dela- fonds en de Postcodeloterij Buurtfonds was dit financieel mogelijk. Maar vooral de inzet van veel betrokken vrijwilligers zorgde ervoor dat de Loilenaren steeds weer verrast werden met nieuwe acties en activiteiten.
Loil_TV en enkele andere activiteiten, die tijdens de corona- pandemie in Loil zijn opgezet, gaan gewoon door.

De Kontaktraad Loil dankt alle sponsoren, vrijwilligers en iedereen die heeft bijgedragen aan deze activiteiten in de afgelopen 2 jaar. In het bijzonder de werkgroep ‘Niet bij de pakken…, die hier met  heel veel tijd, energie en creativiteit het voortouw in nam.

Een collage van de ingezonden foto’s