Hieronder de definitieve uitslag van de Tweede Loilse Pub-quiz. Deze is gewonnen door de Schuurmannetjes. Zij kunnen een cadeaubon van Slijterij Peters uit Wehl, de enige leverancier van het echte Loilse Kwazzelkruud, tegemoet zien. De nummer 2, de familie Peters, ontvangt een bos bloemen, beschikbaar gesteld door de familie Westerveld en voor nummer 3, ‘Kump Vastgoed’, staat een doos mondkapjes , beschikbaar gesteld door Nili Medical Solutions, klaar.

De quiz werd samen gesteld en gepresenteerd door Johnny Berendsen, ondersteund door zijn partner Anouk. Onder andere via Whatsapp en ook Facebook kwamen na afloop heel positieve reacties binnen van de deelnemers, die het als erg leuk hadden ervaren.
‘Luchtkeet FM’ en Las Palmas verzorgde vanuit de kerk in Loil met haar uitzending het voorprogramma en de (digitale) afterparty.
Al met al ook de Tweede Loilse Pub-quiz is zeker voor herhaling vatbaar, Na de zomer gaat dit ook ongetwijfeld weer gebeuren.

Johnny, Anouk, de mensen van Luchtkeet FM en Las Palmas, Hart van Loil voor de gastvrijheid in de kerk, en alle anderen die hier aan mee werkten, geweldig bedankt.

UITSLAG TWEEDE LOILSE PUB-QUIZ:
2020 0613 Uitslag Tweede Loilse Pub- quiz