In het nieuwe jaar zijn we weer volop bezig geweest met allerlei zaken zoals:

  • Verdere invulling van de plannen om samen met andere gemeenten ervoor te zorgen dat er ook glasvezel in het buitengebied komt. Wij steunen de plannen en denken dat het een goede extra voorziening is voor het Loilse buitengebied en hopen op voldoende deelname.
  • Blijvende aandacht rondom de zorgveranderingen. We zijn met de Kontaktraad in gesprek om in maart/april een extra moment te plannen om uitleg hierover te geven.
  • De provinciale verkiezingen met onze eigen Loilse kandidaat Rob Berns. Ga in ieder geval stemmen op 18 maart.
  • Binnen Loil aandacht voor de plannen rondom woningbouw en instandhouding van de sport voorzieningen. Daar is nu geen concreet nieuws over maar wij ondersteunen de initiatieven daarbij zeker.

Kijk natuurlijk ook voor al het andere nieuws regelmatig op de site van de gemeente Montferland waar veel info te vinden is en op de nieuwspagina in het Montferland Nieuws. Ook zijn de raads- en commissievergaderingen live te volgen via  www.montferland.info/bestuur-en-organisatie.

Maar we zijn er ook voor andere zaken waarvan u denkt dat zou de gemeente anders kunnen doen of daar heb ik last van. Laat het ons weten zodat we er samen voor kunnen zorgen dat Loil een prachtig actief en leefbaar dorp is en blijft.

Sandra Lenting                       Ap Dieker

Weemstraat 33                    Pastoor Indenstraat 10

0316-229052                          0316-226790

rslenting@upcmail.nl            a.j.dieker@lijbrandt.nl