Dit jaar wordt op zondag 24 juni a.s. in samenwerking met de sfeermarkt van Amicitia weer een SURVIVALRUN LOIL georganiseerd. Het belooft weer een mooie run te worden, gezien de vele wilde ideeën die er al bij de eerst vergadering op tafel kwamen. We kunnen het aantal deelnemers nog iets verhogen tot echt maximaal 1.000 deelnemers.

Daarnaast gaan we in de week vooraf weer met aantal scholen over een deel van het parcours.

Voor het slagen van dit evenement zijn natuurlijk ook veel vrijwilligers (ruim 100) nodig. Maar we kunnen ons voorstellen dat je naast vrijwilliger ook zelf mee wilt doen. Dit is heel goed te combineren. Als je dat wilt, geef dit alvast bij de inschrijving aan, want dan zullen we daar bij de indeling rekening mee houden, zodat je een halve dag vrijwilliger bent en de andere halve dag lekker mee kunt rennen, klimmen en klauteren.

De inschrijving gaat open op 1 april  (dit is geen grap!!) a.s. middernacht om 00.00 uur oftewel vanaf 1e Paasdag 2018 is de inschrijving voor de Survivalrun Loil open

Dus als je mee wilt doen zet dit in je agenda en schrijf je direct 1e paasdag in, want als de inschrijving net zo snel gaat als vorig jaar dan is deze binnen 2 dagen vol geboekt.

We gaan ervan uit dat we met dit artikel onze Loilse deelnemers en helpers vroegtijdig gewaarschuwd hebben en dat heel Loil op 24 juni vrij houdt in zijn/haar agenda en die dag weer lekker actief is (in welke rol, dan ook) op de LOILSE SURVIVALRUN.

Alle informatie op: http://survivalloil.nl/

De organisatie