Sjante kleur
Begin april heeft Sjanté voor ruim 850 mensen het lijdensverhaal gespeeld, verteld en gezongen voor een aandachtig luisterend publiek. De vele reacties van de mensen achteraf en de berichten in de pers waren unaniem lovend. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde Passie Loil.
Zoals u misschien al wel weet hebben we met ‘De Passie Loil’ het predicaat ‘Kern met Pit’ ontvangen. Deze maand kunt u stemmen, zodat we ook de trofee naar Loil kunnen halen. Hiermee kunnen we Loil nog meer op de kaart zetten.

Stemmen is heel eenvoudig:
Ga naar: www.kernmetpit.nl
Klik op: Stem op jouw favoriete project
Vul in het zoekscherm in: De Passie Loil
En: Stem

Sjanté 10 jaar
Deze maand is het alweer 10 jaar geleden dat Sjanté is opgericht. Een hele periode waarin we al vaak van ons hebben laten horen in Loil en omgeving. Zonder jullie, ons publiek, zouden de verschillende concerten, vieringen, onze medewerking aan het openluchtspel en de passies in de afgelopen 10 jaar niet zo zijn geweest als ze zijn geworden. Dank jullie wel daarvoor!
Het 10-jarig jubileum wordt uiteraard gevierd. Speciaal voor ons lustrum is een heel oud sprookje bewerkt: De droom van de oude beuk. De boom van Sjanté heeft zijn roots in Loil. Daar is de kiem 10 jaar geleden beginnen te groeien en inmiddels uitgegroeid tot een boom met stevige wortels.
Een boom, die getuige is geweest van belangrijke momenten in het leven van verschillende mensen.
Een boom met verschillende kleuren in verschillende jaargetijden, zoals ook wij verschillen, maar in klank één zijn.
Een boom, voorwaardelijk om te kunnen leven.
Een boom, die in de winter zijn dromen droomt

Het resultaat is een door liederen omlijst winterverhaal
Aan de hand van de droom en de jaargetijden van de oude beuk blikt Sjanté vertellend en zingend terug op de afgelopen 10 jaar. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website: www.sjante.nl

En ……Vergeet niet te stemmen!!