In de april- uitgave van het informatieboekje van de Kontaktraad Loil een artikel van Sen van Wessel die de Nijmeegse Vierdaagse loopt voor Alzheimer Nederland. Wij ondersteunen deze oproep van harte. Hieronder het artikel:

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ga ik, Sen van Wessel, 4 dagen 50km lopen. Dit ga ik ook doen voor het goede doel: Alzheimer Nederland

Nadat mijn oma Marietje, is gediagnosticeerd met vasculaire dementie, maak ik deze verschrikkelijke ziekte van dichtbij mee. Het is erg om te zien hoe mensen waardevolle en kostbare momenten vergeten en soms zelfs dierbare niet meer herkennen. Daarom loop ik om geld op te halen voor Alzheimer Nederland. Met dit geld kan Alzheimer Nederland onderzoek naar dementie verrichten en hun informatieve en ondersteunende taken blijven doen.

De andere reden waarom ik wil lopen voor een goed doel is mijn opa Henk. Hij heeft zich veel ingezet voor Bergh in het Zadel. Als wielrenner en later als begeleider op de motor heeft hij tijdens de vele Berg in het Zadel-tochten, geld ingezameld voor kankeronderzoek door het KWF. Zal ik dan nu het stokje van hem lopend overnemen?

Doneer jij ook om te zorgen dat dit een wandeling wordt om “nooit meer te vergeten”? Vergeet ook niet mijn de Facebook-pagina en Instagram te liken, zo blijf je op de hoogte van de inzamelingsactie en mijn voorbereiding op de Nijmeegse Vierdaagse!

Doneer via de link: https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/actie/sen-van-wessel of via de QR- code op deze pagina

Facebook-pagina: Wandeling om nooit te vergeten

Instagram: @wandelingomnooitmeertevergeten

Een wandelende groet,

Sen van Wessel