2016 0426 Willemine Derksen Koninklijk onderscheiden

Foto: Twitteraccount Tanja Loeff- Hageman

Vandaag, dinsdag 26 april 2016, ontving Willemien Derksen- Wenting een Koninklijke onderscheiding. Zij kreeg de versierselen opgespeld door burgemeester Ina Leppink- Schuitema van de gemeente Montferland.

Willemien is, samen met haar man Bart, zeer actief in de Loilse gemeenschap en daarbuiten. Binnen onze parochie Maria Onbevlekt Ontvangen verrichten zij veel vrijwilligerswerk en zijn daarnaast trouwe leden van het gemengd koor.

Willemien is ook één van de drijvende krachten achter het Senioren Platform Loil (SPOL), dat wekelijks de inloop en andere activiteiten verzorgt voor de ouderen in Loil.
Buiten Loil verricht Willemien werkzaamheden voor de FNV, waaronder de Belastingservice en andere ondersteuning van leden. Ook is zij actief voor de Montferlandse welzijnsorganisatie Welcom en bestuurslid van de Katholieke Bond van Ouderen.

Kortom een welverdiende waardering. Niet alleen voor Willemien, maar ook voor haar man Bart, die haar bij al dit vrijwilligerswerk ondersteunt en helpt.

Willemien en Bart, van harte gefeliciteerd namens de Loilse gemeenschap, en wij hopen nog vele jaren op jullie te mogen rekenen. Maar nu eerst genieten van deze mooie waardering.

2016 gemend koor Loil

Gemend koor Loil met 2de en 3de links achteraan Willemien en Bart Derksen- Wenting