SAVE THE DATE!

De strijd om de titel “Loilinson” barst op zaterdag 14 september los! Het 3e veld van SV Loil zal die middag omgetoverd zijn tot een uitdagend speelveld vol met unieke obstakels en grote hindernissen. Teams strijden tegen elkaar voor de meeste punten of de snelste tijd. Ieder, die ouder is dan zes jaar, mag meedoen! Elk team bestaat uit zes leden en in elk team mogen zelfs twee volwassenen zitten! Opgeven met je eigen vrienden, klasgenoten, voetbalteam, carnavalsgroep of vereniging is dus mogelijk. Jullie maken met je team vooraf je eigen vlag om de strijd aan te gaan. Welk team is de beste survivor en wint Expeditie Loilison 2019? De middag wordt in gezelligheid afgesloten met een hapje en een drankje.

 

SAVE THE DATE en geef je samen met je vrienden, vader, moeder, opa, oma, oom of tante op!

Ben je niet bang om smerig of nat te worden? Opgave kan tot zaterdag 7 september via drammersjeugd@gmail.com, deelname is gratis!

Expeditie Loilison wordt mede mogelijk gemaakt door SV Loil Voetbal en Volleybal, Schutterij Loil Vooruit, Amicitia, Survival en de Vrolijke Drammers. Houdt de facebookpagina’s van de Loilse verenigingen in de gaten!