Op vrijdag 31 maart aanstaande organiseert de gemeente weer een zwerfvuil opruimdag. Zo’n 30 vrijwilligers waren voorgaande jaren aanwezig om mee te helpen met het opruimen van het zwerfvuil. Gewapend met veiligheidshesjes, grijpers, handschoenen en vuilniszakken werd, onder het moto “veel handen maken licht werk”, het buitengebied opgeruimd. Het resultaat was een schoon en opgeruimd Loil en een grote aanhanger met zwerfvuil. Onder het mom van “Supporter van Schoon” doet Loil ook dit jaar mee te doen aan deze actie. Voor het materiaal zoals zakken, hesjes, handschoenen en knijpers wordt gezorgd. En als dank biedt de gemeente na afloop koffie/thee met wat lekkers aan.

Daarvoor hebben wij natuurlijk vrijwilligers nodig. Meehelpen heeft vele voordelen: Loil wordt schoner; je geeft een goed voorbeeld voor de jeugd, dus neem ze mee; je komt zelf in beweging en na afloop zitten we gezellig even bij elkaar voor een drankje of ijs je voor de jeugd. Naast de leden van de diverse verenigingen, zijn ook andere vrijwilligers welkom. We verzamelen om 18.00 uur op het kerkplein in Loil.

Meld je daarom aan bij Tonnie Peters via mail: redactie@loil.nl of telefonisch via nummer 225936 of bij een van de leden van de Kontaktraad. Ben je dit vergeten, dan ben je ook zonder aanmelding van harte welkom op vrijdag 31 maart a.s. om 18.00 uur op het kerkplein in Loil.