In het weekend van 21 en 22 mei is het team van Loil C1 naar het Internationale voetbalkamp te Venray geweest.  Zaterdagmorgen zijn we vol enthousiasme vertrokken richting het zuiden. Daar aangekomen was onze tent al opgebouwd op de speciaal voor dit weekend gecreëerde camping. In totaal waren er 80 teams uit Duitsland, België en Nederland. We speelden s ’middags onze kwalificatiewedstrijden waarna we voor de zondag werden ingedeeld in categorie E.  Aan het einde van de zonnige dag hebben we genoten van een heerlijke barbecue, welke, net zoals het ontbijt, werd verzorgd door de ouders.Nieuws van de Korenakker. Foto C

‘s- Avonds stond een discoavond in de kantine op het programma. Ook konden de liefhebbers kijken naar de Duitse bekerfinale. Na deze avond hebben we opnieuw de barbecue aangestoken, waarna we met een volle buik naar bed gingen. Zoals het hoort bij een kamp, was het daarna nog onrustig tot in de vroege uurtjes.

Na een kort nachtje en een heerlijk ontbijt inclusief hamburgers, was het tijd voor de vier poulewedstrijden. Hiervan werden er drie gewonnen, waarna we als eerste eindigden en de welverdiende beker in ontvangst mochten nemen.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekend vol sportiviteit, culinaire hoogstandjes maar vooral gezelligheid. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de Papegaai, firma Prospect en de inzet van alle ouders/verzorgers.

Sportieve groet, Melvin Rasing, Job Harmsen, Tom Wolters, Geri van Dulmen, Antony Thuss, Mark Schuurman